C.V. DE AESTER ORGANISEERT BCL 2023

In november 2023 vindt er een groot feestweekend plaats in Echt!

Het BCL Carnavalstreffen 2023 komt in november 2023 naar Echt! Na twee keer eerder dit Treffe met veel succes te hebben georganiseerd en met het LVK in 2020 nog "in de benen", zal het de carnavalsvereniging er alles aan gelegen zijn om er ook deze keer een spetterend weekend van te maken. En dat het opnieuw een spetterend weekend zal worden blijkt uit de reeds gedane voorbereidingen en de programmering.

Op vrijdagavond zal het weekend starten met “Stout en Loud”. Wellicht dat velen zich deze avond nog herinneren van het LVK 2020. Aan de jeugdige carnavalsvierders, wel of niet verbonden aan een carnavalsvereniging, is uiteraard ook gedacht. Op zaterdag vindt namelijk het Jeugd BCL Carnavalstreffen plaats. Zaterdagavond heeft de organisatie niemand minder dan Rowwen Hèze gestrikt. Een garantie voor een super avond.

Het hoogtepunt zal op de zondag plaatsvinden als vele carnavalsverenigingen, aangesloten bij de Bond van Carnavalsverenigingen Limburg acte de présence zullen geven tijdens het BCL Carnavalstreffen 2023. Het BCL Carnavalstreffen is voor iedereen gratis toegankelijk en met optredens van vele Limburgse topartiesten een bezoek meer dan waard!

HELPT U ONS (WEER) MEE?

Stichting BCL 2023 is een non-profit organisatie die met vele vrijwilligers zich inzet voor de bevordering en instandhouding van de cultuur in de Gemeente Echt-Susteren. Dit kunnen we niet zonder de steun van partners en sponsors.

Als trouwe sponsor bieden wij u wederom de mogelijkheid uw bedrijf, uw relaties of medewerkers op een heerlijke dag te trakteren tijdens BCL2023. Op het verhoogde VIP DECK heeft u een prachtig uitzicht op het podium. In bier, wijn en frisdrank zal worden voorzien evenals kleine versnaperingen gedurende de evenementen.

Er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar voor de VIP AREA: VOL = VOL.

Heeft u interesse in de sponsormogelijkheden, ontvangt u graag aanvullende informatie of heeft u overige vragen, neem dan contact met ons op.

*Genoemde prijzen zijn excl. btw